Dataskyddspolicy

Vilka vi är

YH Kompetens Skåne ska arbeta för att underlätta arbetsgivares kompetensförsörjning genom yrkeshögskoleutbildningar. Målet är att sprida kunskap om yrkeshögskolan till arbetsgivare och potentiella studerande för att näringslivet ska få den kompetensförsörjningen som behövs. YH Kompetens Skåne är ett samarbete mellan Region Skåne och Sydsvenska Industri- och handelskammaren. Vår webbplatsadress är: https://yhkompetens.nu

Dina uppgifter

I samband med att du kontaktar oss eller fyller i vårt kontaktformulär lämnar du ifrån dig personuppgifter. De uppgifter du lämnar är i normalfallet namn, e-postadress och företag.

Dina uppgifter används för att kunna ta kontakt med dig i syfte att informera om möjligheterna med Yrkeshögskolan som rekryteringsväg. Dina uppgifter kan användas och delas med yrkeshögskoleanordnare.

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter som lagrats samt att få dem rättade, uppdaterade eller raderade. Kontakta info@handelskammaren.com

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge lagrar vi dina personuppgifter?

Vi lagrar din data endast så länge som det är nödvändigt för att utföra våra åtaganden gentemot dig
och så länge det är aktuellt att erbjuda dig våra tjänster samt så länge det eventuellt krävs enligt
lagstadgade lagringstider.